ZenFone Live‏

Specifikacija
Specifikacija
Zenfone Live logo

Živa lepota

ZenFone Live je prvi pametni telefon na svetu, ki je opremljen s strojno tehnologijo, ki skrbi za lepotičenje njegovega lastnika/lastnice, ki tako s svetom deli kar najboljšo različico sebe – v živo! Opremljen s slikovnimi senzorji z večjo velikostjo slikovnih pik nudi dvakrat večjo svetlobno občutljivost, za odlične – še nikoli bolj svetle, jasne in lepe – slike, selfije in video posnetke pa poskrbi še LED-bliskavica. ZenFone Live ima vgrajena tudi dva mikrofona, ki znata zmanjšati hrup ozadja in izpostaviti govor, pa tudi inovativne zvočnike s petmagnetno zasnovo in pametnim ojačevalnikom, ki poskrbijo za močan zvok. Prenašajte svoje življenje v živo in vsej lepoti – s telefonom ZenFone Live!

Olepšajte svoja javljanja v živo

BeautyLive: prva tehnologija lepotičenja javljanja v živo na svetu

Delite svoj idealni videz na vašem priljubljenem družbenem omrežju. S tehnologijo BeautyLive in pripadajočo aplikacijo, ki sta na voljo ekskluzivno za telefon ZenFone Live, boste svoja javljanja v živo takoj olepšali. Vaša koža bo bolj gladka, morebitni madeži odstranjeni v realnem času, svojim prijateljem in sledilcem pa se boste predstavili v najboljši luči. ZenFone Live ima vgrajena dva mikrofona MEMS, ki samodejno zaznata in odpravita hrup in šum v ozadju in ojačata vaš glas. Javite se v živo od koderkoli, vedno boste videti kar najboljše. Prav to je magija pametnega telefona ZenFone Live!

Čudoviti posnetki v živo, ki jih boste želeli deliti

ASUSovi inženirji so poskrbeli, da se tehnologija BeautyLive, vgrajena v telefon ZenFone Live, brezšivno integrira z aplikacijami Facebook, YouTube in drugimi aplikacijami, ki omogočajo prenos pretočnega videa. Če želite na videu izgledati še bolje, zaženite aplikacijo BeautyLive, ki bo opravila gube in mozolje, prilagodila ten kože in poudarila vaš obraz – vse to v realnem času!

real time

Edinstvena tehnologija dveh mikrofonov zagotavlja jasen zvok kjerkoli

ZenFone Live ima vgrajena dva občutljiva MEMS mikrofona, ki so ju inženirji umerili in vgradili na mesti, kjer zmoreta odpravljati hrup iz okolice in izpostavita vaš glas. Opremljen z dvema mikrofonoma ZenFone Live zajema resnično realističen stereo zvok. Ne glede na to, ali hodite po uličnem vrvežu, se zabavate v hrupnem lokalu ali pa ste sredi gneče v trgovini, bo ZenFone Live poskrbel, da vas bodo gledalci vašega javljanja v živo vedno dobro slišali.

live zvuk
Zenfone Live Selfie

Naj vaši selfiji zasijejo

ZenFone Live ima na prednji strani vgrajeno kamero, ki skrbi za izjemno ostre posnetke in selfije, zelo dobro se odreže tudi v slabših svetlobnih pogojih. Pike na slikovnem senzorju so velike kar 1,4 μm, zato je svetlobna občutljivost senzorja izboljšana do 200% v primerjavi s standardnimi pametnimi telefoni z manjšo velikostjo pik. Širokokotna leča ima kar 82° zorni kot, tako da je vaš kader širši in na posnetku več prijateljev kot kadarkoli prej!

Vedno zajame pravo barvo kože

ZenFone Live ima vgrajeno LED-bliskavico z nežno belo svetlobo, ki poskrbi, da je na vsakem selfi posnetku vaša koža videti realistično. Tehnologija ASUS PixelMaster obvlada fotografiranje v slabših svetlobnih pogojih, ZenFone Live zmore svetlobno občutljivost dvigniti kar do 400%. Prav tako zmanjša šum v sliki in izboljša kontrast (do 400%).

Zenfone Live Selfie

Še bolj izstopajte

ZenFone Live vas naredi še lepše. Izberite način Beautification in pustite telefonu ZenFone Live, da poskrbi za pravi ton kože in odpravi njene neidealnosti ter vas tako naredi vrhunske.

Zenfone Live Selfie

Zajemite realnost, hitro in mirno

ZenFone Live ima na hrbtni strani vgrajeno kamero PixelMaster ločljivosti 13 Mpik, ki skupaj z zaslonko f/2.0 in lečo iz petih elementov poskrbi za zajem čudovitih fotografij visoke ločljivosti. In to brez zamika pri proženju.

Zenfone Live Selfie

Zvočniški sistem s petmagnetno zasnovo

ZenFone Live ima vgrajen zmogljiv zvočnik s petmagnetno zasnovo membrane. Iz njega vedno prihaja močan in jasen zvok. Zvočnik poganja majhen ojačevalec, ki skrbi, da sta ločljivost in jakost zvoka zelo visoki, a obenem preprečuje poškodbe zvočnika.