ZenFone Go‏

Specifikacija
Specifikacija

Žive barve za vaš edinstven slog

Na voljo je več barv pokrova, s katerimi še lažje uskladite izgled barvitim vmesnikom ASUS ZenUI in prilagodite telefon lastnemo ukusu in počutju. Izbirate lahko med barvami Glacier Gray, Sheer Gold, Silver Blue, Glamour Red, Charcoal Black ter Pearl White – ali pa si jih privoščite več!

zenfongo

Ergonomska oblika loka z intuitivnimi tipkami na hrbtni strani telefona

Pri oblikovanju telefona ZenFone Go smo vas imeli v mislih. Kot rezultat ima ZenFone Go visoko-intuitivno postavitev kontrol, ki kot del nove ergonomske oblike loka vključuje fizično tipko na hrbtni strani telefona. Slikanje selfijev, prilagajanje glasnosti in sledenje preteklim korakom ter potezam se zdaj zdi povsem naravno, ne glede to ali ste desničar ali levičar. Elegantna nova oblika je na občutek varna in zelo udobna.


Štirijedrni procesor za tekoče delovanje

ZenFone Go ima vgrajen procesor proizvajalca Qualcomm, s katerim hitro in enostavo opravi z vsemi nalogami, kos je tudi igranju iger.

Osupljiv Zaslon

ZenFone Go ima vgrajen zaslon IPS+ visoke ločljivosti 1280 x 800 pik (gostota pik znaša 294 ppi), ki prikazuje impresivno sliko. Pri tem mu pomaga tehnologija ASUS TruVivid, ki izboljša ostrino in poleša prikaz živih barv.

Za fotografije visoke kakovosti skrbi 13 Mpik kamera

ZenFone Go ima na hrbtni strani vgrajeno kamero ločljivosti 13 Mpik, ki zajema fotografije visoke kakovosti. Ker je vedno z vami, lahko v fotografijo ujamete vsak trenutek!

13MP

Hrbtna kamera

f/ 2.0

Zaslonka

Beautification Mode
Night Mode
HDR Mode

Dve kartici SIM, dvojno stanje pripravljenosti

ZenFone Go omogoča uporabo dveh SIM kartic v eni napravi in tako dovoljuje uporabo ene same naprave tako za osebno, kot tudi za službeno uporabo. Napredni dizajn antene telefona ZenFone Go zagotavlja izjemno zmogljivost tudi na območjih s slabim signalom, tako da ne boste izgubili zveze na metroju ali v zazidanih območjih. Tudi ob iskanju signala stremi k prihranku energije in s tem občutno podaljša čas v pripravljenosti.

Zmogljiva baterija kapacitete 2600 mAh

ZenFone Go nudi najboljše zmogljivosti v svojem razredu tudi ko je govora o bateriji. Ta zmore telefon ohraniti v stanju pripravljenosti do 440 ur, to je več kot dva tedna! Ali pa do 8,9 ur pogovorov v omrežju 3G, oziroma do 7 ur brskanja po spletu ob uporabi povezave Wi-Fi!


Zen UI in bolj preprosta, pametnejša in bolj personalizirana uporabniška izkušnja

Svoboda, povezljivost in izraznost so temelji uporabniškega vmesnika ASUS ZenUI. Grafično bogat vmesnik se lahko pohvali z več novostmi – vključno z ZenMotion, aplikacijo Trend Micro™ Dr. Safety in posodobitvami ZenUI Instant Updates, ki še izboljšajo njegovo uporabnost, skrbijo za zasebnost in varnost ter poskrbijo za odlično uporabniško izkušnjo.

30 MILIJONOV

uporabnikov ZenUI

24 / 7

Instant Posodobitve

Spoznajte novi ZenUI™

Zenmotion

Vsaka stvar ima bližnjico. Z dvojnim dotikom zaslona boste le-tega obudili v delovanje.

Teme

Preprosto, intuitivno in zabavno Ustvarite lastne zgodbe in jih opremite s profesionalnimi fotografskimi učinki.

Photocollage

Vsaka stvar ima bližnjico. Preproste in intuitivne geste za hipen zagon aplikacij.

Uživajte v 100 GB brezplačnega Google Drive prostora!

Vaš ZenFone Go ima zakupljeno tudi storitev Google Drive zmogljivosti 100 GB za dve leti. V oblak lahko shranite vrsto vsebin, do katerih nato dostopate hitro in enostavno – od kjerkoli! Ponudbo morate v Google Drive aktivirati pred 1. aprilom 2018.

Learn more