Zenfone 3 Max‏

Specifikacija
Specifikacija

Maksimalna baterija. Kovinska lepota.

Čez dan delate, čez noč pa se igrate. Ali vas vaš telefon lahko dohaja? Veličastna 4000 mAh baterija telefona ZenFone 3 Max zdrži cel delovni dan in dolgo v vaš prosti čas. Delajte trdo in igrajte več – vedno s telefonom ZenFone 3 Max ob vaši strani.

Baterija

Poženite se skozi dan brez polnjenja

ZenFone 3 Max je 5,2-inčni pametni telefon z baterijo, ki odžene vse skrbi glede trajanja baterije, saj ima dovolj energije za cel delovni dan in več! S svojo 4100 mAh baterijo vas ZenFone 3 Max drži v pogonu, v mirovanju pa zdrži do 30 dni. Vsi potrebujemo več časa za pogovore, povezanost, igro in opazovanje, ne da bi nam zmanjkalo baterije. Vsi potrebujemo ZenFone 3 Max.

* Čas v mirovanju je merjen s tokomerom ob tipični kapaciteti baterije. Rezultati se lahko razlikujejo glede na različne testne pogoje.

Baterija

4100mAh

Kapaciteta

Do

30dni

3G mirovanje

Do

20ur

3G časa za pogovore

Do

18ur

Uporabe interneta preko Wi-Fi

Do

87ur

Predvajanje glasbe

Obratno Polnjenje

Vaša pojdi-povsod prenosna baterija

4100 mAh kapacitete baterije telefona ZenFone 3 Max je tako enormna, da se lahko spremeni v prenosno baterijo za polnjenje vaših digitalnih naprav. Tako vam ni treba skrbeti, da bodo vaše ostale naprave ostale brez energije: samo priključite jih na ZenFone 3 Max in jih med potjo napolnite!

Način Super Saving

Naj gre enormna energija še dlje

Nikoli ne morete imeti dovolj energije, zato ZenFone 3 Max uporablja dve briliantni tehologiji za podaljšanje trajanja baterije, s katerima boste iz 4100 mAh celice iztisnili še več. Načina Super Saving sta prednastavljena tako, da počrpata zadnji miliamper in ob vklopu podaljšata trajanje baterije za dodatnih 36 ur v mirovanju – celo takrat, ko je imate zgolj še 10%.

10% baterije

36ur

Mirovanje

Dizajn

Vrhunski dizajn, ki naravno paše v vašo roko

ZenFone 3 Max pooseblja bistvene vrednote industrijskega dizajna, saj estetiko združuje z brezkompromisno kvaliteto izdelave, s katero omogoča izjemno uporabniško izkušnjo. Konturen (2,5D) zaslon na dotik telefona ZenFone 3 Max se lepo ujema z nežno zaobljenim hrbtnim pokrovom, ki naravno paše v vašo roko. To je zato, ker smo upoštevali vsako podrobnost. Od uravnoteženega položaja zaslona do natančne razporeditve vijakov na dnu.

Zaslon

Osupljiv zaslon

ZenFone 3 Max ima fantastičen 5,2-inčni IPS zaslon visoke ostrine, ki zagotavlja izredne podrobnosti in intenzivno svetilnost 400 nits, ki omogočata preprosto gledanje v najsvetlejših pogojih. Ne glede na to ali ste v zaprtem ali odprtem prostoru bo vse na telefonu ZenFone 3 Max videti čisto. S tankim 2,25 mm robom in izjemnim 75% razmerjem med zaslonom in ohišjem dobite več zaslona in manjšo velikost!

5.2”

IPS zaslon

2.5D

Razmerjem med zaslonom in ohišjem

2.25mm

Ozek okvir

75%

Razmerjem med zaslonom in ohišjem

Touch Security

Čitalec prstnih odtisov, ki je veliko več

Čitalec prstnih odtisov na hrbtni strani telefona ZenFone 3 Max je idealno postavljen za način na katerega držite svoj telefon. ZenFone 3 Max se odklene v delčku sekunde, poleg pa tega naredi še veliko več. S prstom podrsajte čez senzor in vključite selfie kamero, nato pa potapkajte po njem in zajemite sliko. Tako imate še en sprožilec točno tam, kjer ga potrebujete.

Sony

Odklep

5 prstov

Prepoznava

360°

Prepoznava

PixelMaster Kamera

Popolne slike

13 MP PixelMaster kamera telefona ZenFone 3 Max, ki zajame čudovite fotografije visoke ločljivosti brez zamika. Hrbtna 13 MP kamera zajema osupljive slike, sprednja 5 MP kamera pa zajema ostre selfije in čiste video pogovore.

13MP

Hrbtna kamera

5 MP

Sprednja kamera

Načini PixelMaster

Nikoli ne zamudite trenutka

Tehnologija PixelMaster je polna zmogljivih načinov fotografiranja za zajem vseh dragocenih trenutkov. Vodilni HDR način v panogi vam omogoča, da jasno vidite skozi dnevne sence, saj za štirikrat (4x) razširi dinamični razpon in izboljša svetlost do 400%. Način Super Resolution zajame več posnetkov hkrati za eno samo fotografijo z osupljivo ločljivostjo 52 MP, način Low Light telefona ZenFone 3 Max pa zajema čiste in svetle fotografije celo v razmerah, ko je svetloba slaba.

52MP

Super Resolution

HDR

Način

Low Light

Način