ZenFone 3 Laser‏

Specifikacija
Specifikacija

Ultra hitro 0,03-sekundno
lasersko samodejno ostrenje

Življenje je hitro, naj vam najboljši trenutki ne pobegnejo. ZenFone 3 Laser je premijski pametni telefon v kovinskem ohišju, njegov fotoaparat pa sliko izostri v vsega 0,03 sekunde.Osredotočite se na trenutek in ga bliskovito ujemite v sliko – samo s telefonom ZenFone 3 Laser.

Zajemite realnost, hitro in mirno

Tehnologija PixelMaster 3.0, vgrajena v ZenFone 3 Laser, dviga kakovost fotografije visoko nad povprečje pametnih telefonov. Za pristen zajem motiva tehnologija Pixel Master 3.0 uporablja slikovni senzor ločljivosti 13 Mpik z zaslonko f/2.0 in sistemom laserskega samodejnega ostrenja – ta deluje na katerikoli razdalji in v vseh svetlobnih pogojih, sliko pa izostri v 0,03 sekunde. Elektronska stabilizacija slike (EIS) odprava tresenje in megljenje video posnetkov, za pristnost fotografij pa poskrbi senzor samodejnega popravljanja barv. Pozabite na vse, kar ste doslej vedeli o fotografiranju s pametnimi telefoni. PixelMaster 3.0 revolucija je tu.

0.03S

laser AF

52MP

super ločljivost

Sony

slikovni senzor

ƒ/2.0

aperture

EIS

video

2. generacija ultra hitrega, 0,03-sekundnega takojšnjega ostrenja

Kamera telefona ZenFone 3 Laser premore 2. generacijo tehnologije laserskega samodejnega ostrenja, ki motiv izostri v vsega 0,03 sekunde. Pametni telefon izstreli laserski žarek in hipno izmeri razdaljo do fotografiranega motiva. Lasersko samodejno ostrenje pospeši tudi fotografiranje bližnjih motivov, saj kompenzira hitrost premika objektiva – vsak posnetek je zato oster, čist in zajet takoj, ko pritisnete na sprožilec!

0.03S

lasersko samodejno

3X

razdalja

Low Light

pogoji

Mirni video posnetki, brez tresenja

ZenFone 3 Laser obvlada zajem video posnetkov, saj vgrajen triosni elektronski stabilizator slike (EIS) skrbi, da posnetki niso raztreseni tudi ko snemate iz roke.

3- axis

EIS

6direction

EIS compensation

Najboljši selfiji s prednjo kamero ločljivosti 8 Mpik

ZenFone 3 Laser vas naredi še lepše. Izberite način Beautification in pustite telefonu ZenFone 3 Laser, da uskladi vašo obrazno mimiko, omehča polt in odpravi morebitne nepravilnosti na koži in ustvari brezhibne fotografije – v realnem času!

Začutite prestiž kovinskega ohišja

Ko držite ZenFone 3 Laser v rokah, začutite prestiž in visoko kakovost izdelave. Vse o telefonu ZenFone 3 Laser poudarja ekskluzivnost – od kovinskega ohišja lepega videza do edinstveno ergonomskega oblikovanja. Za fin zaključek pa v proizvodnji uporabljamo še tehniko peskanja z zelo drobnim peskom, ki kovinsko površino telefona ZenFone 3 Laser spolira do sleherne podrobnosti. Nato pa ga pobarvamo v eno izmed dveh čudovitih barv — Glacier Silver ali Sand Gold.

7.9mm

tanka

Širok, svetel in poln podrobnosti

ZenFone 3 Laser pooseblja vrsto vrednot industrijskega dizajna, ki lepo oblikovanje združi z brezkompromisno kakovostjo izdelave in ustvari izjemno uporabniško izkušnjo. 2,5D zaobljeno steklo zaslona na dotik se v telefonu ZenFone 3 Laser nadaljuje v nežno ukrivljen pokrov na hrbtni strani, ki zagotavlja dober prijem. ZenFone 3 Laser ima vgrajen odličen 5,5-palčni zaslon, ki sliko prikazuje v ločljivosti 1920 x 1080 pik (Full HD) in prikaže vsako podrobnost. S svetilnostjo 500 cd/m2 je dovolj svetel, da je gledanje nanj enostavno tudi v najsvetlejših pogojih okolice. Znotraj ali zunaj, vse, kar vidite, je na zaslonu ZenFone 3 Laser videti jasno.Telefon je ultra tanek, okvir meri vsega 2,58 mm, razmerje med zaslonom in ohišjem pa dosega 77%!

2.5D

Corning Gorilla Glass

1920x1080

FHD zaslon

77%

screen-to-body ratio

Up to

500nit

svetlost

Bralnik prstnih odtisov, ki je še veliko več

Bralnik prstnih odtisov na hrbtni strani telefona ZenFone 3 Laser’s je postavljen na idealno mesto za odklep telefona. ZenFone 3 Laser’s dotik odklene v zgolj 0,3 sekunde, poleg tega pa lahko stori še veliko več. S prstom podrsajte čez senzor in vključite selfie kamero, nato pa potapkajte po njem in zajemite sliko:Tako imate še en sprožilec točno tam, kjer ga potrebujete.

0.3S

odklepanje

5prsti

priznanje

360°

priznanje

Večkraten

app integracija

Visoke zmogljivosti

ZenFone 3 Laser ima vgrajen zmogljiv 64-bitni procesor – Qualcommov Snapdragon 430. Vrhunske zmogljivosti dopolni še odlična energijska učinkovitost. Ostre fotografije boste zajeli v trenutku, video posnetek polne visoke ločljivosti pa posneli in uredili ob kar najmanjši porabi energije. Vgrajenih 4 GB hitrega delovnega pomnilnika pa poskrbi, da ZenFone 3 Laser vsako aplikacijo poganja brez zatikanja!

64-bit

Octa- core

CPU

Qualcomm

S430

CPU

Do

4GB

RAM

Dolgo trajanje baterije

Vgrajena baterija zmogljivosti 3000 mAh in tehnike varčevanja z energijo poskrbijo, da vas ZenFone 3 Laser dolgo zabava, kamorkoli že greste. Dolgo trajanje baterije dokazuje tudi do 22 dni stanja v pripravljenosti!

Baterije

3000mAh

zmogljivost

Do

20hrs

3G čas pogovora

Do

15Hrs

Wi-Fi brskanje po spletu

Do

12Hrs

predvajanje videa

baterija

Novi petmagnetni zvočnik

ZenFone 3 Laser ima vgrajene zvočnike, ki premorejo pet magnetov in kovinsko ohišje, s katerimi ustvarijo visoko kakovost zvoka v vseh pogojih. Skupaj s programsko opremo ASUS AudioWizard poskrbijo za kar najboljšo zvočno uporabniško izkušnjo v različnih pogojih rabe, saj lahko izbirate med načini Movie, Gaming, Keynote, Music in Smart.

ICEpower

tehnologija

41%

glasneje

14%

nizko podaljšanje pogostost

12%

manj popačenja

Popolnoma nov vmesnik z dodano inteligenco

Neverjetna strojna oprema zahteva vrhunsko programsko opremo kot je ZenUI 3.0. Uporabniški vmesnik ZenFone prinaša več kot 1000 edinstvenih izboljšav, v najnovejši različici pa polepšajo vsakdan, dvignejo produktivnost in poskrbijo, da bo vsak dan s telefonom še malce bolj zabaven. Vremensko napoved tako popestrijo animacije v realnem času, čas na stilski uri ni le gola informacija. Vremensko napoved tako popestrijo animacije v realnem času, čas na stilski uri ni le gola informacija. ZenUI 3.0 ni zgolj vmesnik – je vaš najboljši prijatelj, ki vas spremlja povsod.