ZenBook Pro 15 (UX580)‏

ZenBook Pro 15 UX580 - logo

Sprostite svojo kreativnost

ZenBook Pro 15 UX580 - logo

Tako zmogljivega in vsestranskega prenosnika, kot je ZenBook Pro 15, še ni bilo. Je namreč hitrejši in bolj sofisticiran kot kadarkoli prej, poglavje zase pa je nova ploščica ScreenPad™, ki vaši kreativnosti doda magijo. Z ZenBook Pro 15 vam ni treba čakati prihodnosti: lahko se je dotaknete, tukaj in zdaj.

LEPOTA

Lepota, ki navdihne

Izdelan iz enega kosa aluminija, je tanek in lahek ZenBook Pro 15 prava oblikovalska in inženirska mojstrovina. Elegantna oblika in vrhunska obdelava namigujeta na izjemne zmogljivosti, ki se skrivajo po pokrovom. Dovolite, da bo ZenBook Pro 15 vaša inspiracija.

ZenBook Pro 15 UX580
ZenBook Pro 15 UX580

ScreenPad™

Pozdravite pametno drsno ploščico

ScreenPad™ je razburljiv nov način dela z vašim prenosnikom. Ta interaktiven zaslon premore več uporabnih funkcij, ki se pametno prilagodijo vašemu delu in vam še dodatno poenostavijo večopravilnost in omogočijo hitrejše delo. Ploščica lahko samodejno menja funkcije glede na vašo rabo aplikacij, lahko pa si izdelate lastne bližnjice. Celo namizje sistema Windows si lahko razširite na ScreenPad™!

Način Screen Extender


Način Screen Extender ploščico ScreenPad™ spremeni v zmogljivega večopravilnega partnerja. Celoten zaslon prenosnika lahko podaljšate na ScreenPad™ in pridobite napravo z dvema zaslonoma. Na dodatnem zaslonu lahko spremljate družabna omrežja, e-pošto in karkoli drugega – možnosti so neomejene!

ZMOGLJIVOSTI

Enostavno zmogljiv

Vgrajene najnovejše komponente prenosniku ZenBook Pro 15 zagotavljajo, da bo enostavno kos vsem vašim izzivom. Prikazuje lahko več namizij, visoko zmogljiv procesor, izredno hitra hramba podatkov in igričarska grafika pa vsako nalogo opravijo z odliko. Na prenosnik ZenBook Pro 15 nikoli ne boste čakali.

ZenBook Pro 15 UX580

LOČLJIVOST

Naš najboljši zaslon

Zaslon NanoEdge se pohvali z ultra tankim robom, zato je ZenBook Pro 15 videti odlično. Zaslon prikazuje svetlo in živobarvno sliko, polno najmanjših podrobnosti, na njem podobe oživijo. Je enostavno vrhunski ter tovarniško umerjen po barvni lestvici PANTONE®, kar bo razveselilo grafične profesionalce.

ZenBook Pro 15 UX580

Umerjen zaslon

Delta E < 2

4K UHD

Delta E < 3

Full HD

ZenBook Pro 15 UX580

ZASLON NA DOTIK

Na dotik občutljiv zaslon s podporo za pero ASUS Pen

ZenBook Pro 15 in pero ASUS Pen vam omogočata sprostitev kreativnosti. ASUS Pen zazna tudi najmanjše razlike v pritisku – pozna kar 1024 različnih stopenj pritiska – od 10 g pa vse do 300 g. Presega tudi industrijski standard v natančnosti, zato lahko z njim ustvarjate tudi pod kotom 45° pa to ne bo vplivalo na kakovost črt, ki jih rišete. S peresom ASUS Pen – ali katerimkoli drugim aktivnim peresom – lahko razkrijete svoje misli, označite diagrame ali ustvarite svoje kreativne ideje na intuitiven način z naravnim, odzivnim občutkom.

ZenBook Pro 15 UX580

ZVOK

Neverjeten zvok, Harman Kardon

ZenBook Pro 15 je opremljen z vrhunsko zvočno rešitvijo, za katero so poskrbeli inženirji ekipe ASUS Golden Ear v navezi z zvočnimi specialisti podjetja Harman Kardon. Rezultat je nova generacija tehnologije ASUS SonicMaster. ZenBook Pro 15 zato predvaja najbolj neverjeten zvok, kar ste ga kdaj slišali v prenosniku.

Harman Kardon

certifikat

ZenBook Pro 15 UX580

POVEZLJIVOST

Temeljita povezljivost

Celovit nabor najnovejših priključkov – vključno z najnovejšim Thunderbolt™ 3 — poskrbi, da je ZenBook Pro 15 odlično opremljen za vsako nalogo, ne glede na to, ali delate na poti ali v pisarni. Vgrajen gigabitni Wi-Fi vam omogoča izjemne hitrosti prenosa v brezžičnem omrežju – prav takšne ali celo višje, kot bi jih dosegli po žici!

ZenBook Pro 15 UX580

BATERIJA

Celodnevno trajanje baterije

Iskanje električnih vtičnic ni produktivno porabljen čas, zato ima ZenBook Pro 15 vgrajeno baterijo visoke kapacitete, ki premore celodnevno avtonomijo. Kadar jo vendarle morate ponovno napolniti, pa se to zgodi zelo hitro, saj je prenosnik opremljen s tehnologijo hitrega polnjenja – ZenBook Pro 15 baterijo do 60 % kapacitete napolni v vsega 49 minutah.

ZenBook Pro 15 UX580

UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Brezkompromisna produktivnost

Zmogljiv prenosnik, kot je ZenBook Pro 15, si zasluži izjemno tipkovnico. Osvetljena tipkovnica nudi izdaten ugrez tipk in omogoča udobno ter natančno tipkanje. S steklom prekrita ploščica ScreenPad™ prav tako deluje vrhunsko in prispeva k dodatnemu udobju in natančnosti pri delu. Premore tudi tehnologijo prepoznavanja dlani in podpira večprstni dotik in geste, pa tudi ročno pisavo. Dostop v vaš ZenBook Pro 15 ne bi mogel biti hitrejši ali varnejši, zahvaljujoč tehnologiji Windows Hello in bralniku prstnega odtisa, ki je vgrajen v drsno ploščico. Sedaj ni več potrebe po vnosu gesla za prijavo v sistem – zadostuje že en sam dotik s prstom!

ZenBook Pro 15 UX580

1. Specifikacije se lahko razlikujejo med regijami ali modeli.
2. Če ni navedeno drugače, hitrost branja in zapisovanja podatkov temeljita na teoretičnem delovanju. Dejanska zmogljivost se lahko v praksi razlikuje.
3. Ena toplotna cev je nameščena na vrhu osnovne plošče pod tipkovnico in ni vidna ob odprtem prenosniku.
4. Meritve SYSmark* 2014 SE in primerjava 8. generacije Intel® Core™ i9-8950HK ter 7. generacije Intel® Core™ i7-7820HK.
5. Preizkus Cinebench R15 je ZenBook Pro 15 opravil 1,32-krat hitreje kot konkurečni prenosnik s procesorjem Intel® Core™ i7-7700HQ in 1,30-krat hitreje kot prejšnji model ZenBook Pro s procesorjem Intel Core i7-7700HQ.

6. Povprečni rezultati preizkusa: Delta-E < 1.5, +/- 0.5, zaslon Full HD pa Delta-E < 2.5, +/- 0.5.
7. Preizkušen v anehojski komori z mikrofonom, oddaljenim 25 cm stran od prenosnika.
8. Če ni navedeno drugače, navedene hitrosti Wi-Fi temeljijo na teoretičnem delovanju. Dejanska hitrost se lahko v praksi razlikuje.
9. Baterijski preizkus je opravil ASUS junija 2018 z uporabo MobileMark® 2014 v načinu Office Productivity. Testna konfiguracija: ZenBook Pro 15 UX580GDX, Intel®Core™ i7-8750H, 512GB SSD, 16GB RAM. Testna nastavitve: Wi-Fi omogočen, svetilnost zaslona nastavljena na 60%, način varčnega delovanja. Dejansko trajanje baterije se lahko razlikuje glede na konfiguracijo, uporabo, pogoje delovanja in nastavitve upravljanja porabe. Življenjska doba baterije se bo sčasoma zmanjšala.
10. Vmesnik ScreenPad™ Apps se lahko razlikuje od ilustracije.