VivoBook E403‏

Specifikacija
Specifikacija

windows10
e403

Elegantno oblikovan zmogljiv prenosnik

ASUS VivoBook E403 se pohvali z nežnimi oblinami ohišja, ki prenosniku dajo prestižen videz. Ta 14-palčni prenosnik je debel vsega 17,9 mm, tehntnica pa mu nameri zgolj 1,5 kg. Sivo ohišje je izdelano iz brušenega aluminija. VivoBook E403 je pravi maratonec, saj vanj vgrajena baterija nudi do 14 ur avtonomije*, torej lahko z njim delate ali se zabavate cel dan – v službi, lokalu, na letalu. Opremljen je tudi s praktičnim in obrnljivim vmesnikom USB tip-C.

ASUS VivoBook prinaša najnovejše tehnologije, s katerimi se lahko povežete s svetom, po dostopni ceni.

e403

Brušen aluminij poskrbi za premijski občutek

Nakup cenovno dostopnega prenosnika še ne pomeni, da morate pristati na osnovah. ASUS VivoBook E403 vam prinaša vse, kar potrebujete pri vsakdanjem računalništvu. Njegove kompaktne zunanje mere in lično zaobljeno ohišje iz brušenega aluminija ga naredijo prestižnega – povsem drugačnega, kot bi pričakovali glede na dostopno ceno.

e403 tanak

Tanek in lahek

ASUS VivoBook E403 se hvali z ultra tankim ohišjem, ki meri le 17,9 mm in tehta le 1,5 kg, torej ga s seboj lahko odnesete kamorkoli.

e403 tip c

Novi USB tip-C gen1

ASUS VivoBook E403 ima vgrajen vmesnik USB tip-C, ta meri le tretjino klasičnega vmesnika USB in je hkrati tudi obrnljiv. Kakorkoli boste vanj vstavili kabel, bo pravilno.

e403 tip c
e403 office

Do 14-urna avtonomija delovanja*

V ASUS VivoBook E403 vgrajena baterija zagotavlja do 14 ur avtonomije*. Tako lahko svoje delo odnesete v kavarno, knjižnico ali kamorkoli drugam ter pozabite na iskanje električne vtičnice. Je tudi idealen partner za potovanja, saj lahko z njim ostanete produktivni tudi na dolgih poletih.

*Opozorilo: Trajanje baterije je odvisno od tehničnih specifikacij izdelka.

e403 hladno

Tehnologija IceCool skrbi za vaše udobje

Tehnologija ASUS IceCool skrbi za to, da prenosnik vedno deluje hladno. Notranja zasnova hladilnega sistema toploto odvaja stran od komponent in naslovov dlani. Površina, na kateri počivajo vaše dlani zato dosega temperaturo med 28°C in 35°C, kar je znatno manj od vaše telesne temperature. Vaše udobje bo tako prisotno tudi ob večurni uporabi.

e403 tac

Drsna ploščica z natančnostjo zaslona pametnega telefona

Ekskluzivno tehnologijo izdelave zaslonov mobilnih telefonov je ASUS uporabil tudi v drsni ploščici prenosnik ASUS VivoBook E403. Visokoobčutljiva površina tako hipno in nadvse natančno reagira na dotik. Rezultat je še bolj intuitivna raba drsne ploščice.

e403 tac

Intuitivna drsna ploščica s tehnologijo Smart Gesture

Uporaba drsne ploščice je po zaslugi podpore večprstnim gestam tehnologije Smart Gesture povsem naravna. Intuitivno in enostavno boste obvladali drsenje po spletnih straneh in povečevanje fotografij.

e403 icon

TWO-FINGER PINCH

zoom in / out
e403 icon

RIGHT EDGE SWIPE

Charm
e403 icon

LEFT EDGE SWIPE

Switch to last APP
e403 icon

UP AND DOWN

Webpage scrolling

Do štirijedrni procesor za učinkovito večopravilnost

Pri prenosniku ASUS VivoBook E403 lahko izbirate med več različnimi procesorji, ki bodo opravljali vaše naloge. Za tekočo večopravilnost svetujemo izbiro štirijedrnega procesorja, saj ta predstavlja idealno platformo za delo z zbirko programov Microsoft Office, gledanje filmov, brskanje po spletu ali igranje najnovejših iger.

e403 tac

Absolutno tiha hladilna rešitev

Zasnova brez ventilatorjev pomeni, da ASUS VivoBook E403 deluje povsem tiho. Je idealen partner uporabnikov, ki radi delajo v miru v knjižnicah ali kavarnah.

e403 tac

Tehnologija ASUS Splendid za pristne barve

ASUS VivoBook E403 se lahko pohvali z odličnim prikazom barv, za kar skrbi tehnologija ASUS Splendid. Ta ekskluzivna tehnologija nastavi različne parametre zaslona in grafične kartice ter zagotovi, da vidite le najboljše. Ne glede na to, ali gledate filme, fotografije ali kaj drugega – vse je videti živo in pristno.

e403 tac

ASUS WebStorage

ASUS WebStorage vam omogoča hrambo vseh vaših datotek na spletu. Do njih lahko dostopate z različnih v internet povezanih naprav, datoteke pa se tudi ustrezno sinhronizirajo, zato imate vedno na voljo zadnjo različico. Storitev WebStorage omogoča enostavno hrambo, deljenje in sinhronizacijo poslovnih ali zasebnih datotek – od albumov fotografij, preko glasbene zbirke do drugih vrst datotek.

500GB

za 2 leti