ROG GL553‏

Specifikacija
Specifikacija

ASUS priporoča Windows

windows10

Igranje brez omejitev

Najboljši Windows doslej za igranje računalniških iger.

Prenosnik ROG Strix GL553 ima prednameščen sistem Windows 10 Home, vgrajen štirijedrni procesor Intel® Core™ i7 7. generacije in grafično kartico NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti s polno podporo grafični knjižici Microsoft® DirectX® 12. Igranje iger postane vizualni užitek.

IDEALEN ZA VSAKO IGRO IN VSEBINO

Prenosnik ROG Strix GL553 ima prednameščen sistem Windows 10 Home, vgrajen štirijedrni procesor Intel® Core™ i7 7. generacije in grafično kartico NVIDIA® GeForce® GTX 1050Ti. ROG Strix GL553 je zato primeren za igranje iger kot izražanje kreativnosti. Vaše igre in aplikacije se vam bodo predstavile v novi dimenziji.

VSE POD NADZOROM

Prenosnik ROG Strix GL553 ima vgrajeno posebej za igričarje oblikovano tipkovnico, ki je tudi rdeče osvetljena. Tipke nudijo 2,5 mm ugrez, zato točno veste, katero ste pritisnili. Posebno izstopajo tipke WASD, ki so najpogosteje uporabljane v igrah. Daljša je tudi tipka za presledek, smerne tipke pa so ločene od ostalih, saj smo želeli, da so tipke prav tam, kjer jih želijo imeti igričarji.

2.5mm

UGREZ

30

PREKRIVNIH TIPK

IZOLIRANE

SMERNE TIPKE

gl553

PAMETNA ZASNOVA HLAJENJA

Ekskluzivna funkcija izdelkov ROG je Cooling Overboost, ki vam omogoča nastavljanje hitrosti vrtenja ventilatorjev, katero pa lahko za maksimalno učinkovitost hlajenja prepustite v upravljanje umetni pameti. ROG Strix GL553 zanesljivo deluje tudi ob napetih igričarskih maratonih.

gl553

DIH JEMAJOČA GRAFIKA

Prenosnik ROG Strix GL553 ima vgrajen 15,6-palčni zaslon polne visoke ločljivosti (Full HD) z vidnim kotom 178°. Matrika zaslona zagotavlja odličen kontrast in natančen prikaz barv, ne glede na to, s kakšnega kota gledate. Zaslon ima mat prevleko za preprečevanje odsevov, ki bi vas motili med igranjem.

178

WIDE-VIEW ANGLE

FHD

RESOLUTION

MAT

ZASLON

gl553

DELITE SVOJE IZKUŠNJE Z DRUGIMI

Prenosnik ROG Strix GL553 je pripravljen na igričarske maratone, premore pa tudi vrsto funkcij, ki vam olajšajo deljenje igričarskih sej s prijatelji ali širšim občinstvom. Vgrajen mikrofon odstrani hrup iz okolice, zato so posnetki premorejo bolj čist zvok.

gl553

DARILO FORZA 3 HORIZON

Ob vsakem kupljenem Asus prenosniku z operacijskim sistemom Windows ter NVIDIA GeForce GTX grafično kartico prejmete brezplačno kodo za igro FORZA 3 HORIZON.

Postopek je enostaven:

Kupite prenosnik.
Registrirate se na www.asusreg.com/forza kjer dobite kodo.
Z dobljeno kodo prenesite igro s stani www.microsoft.com/redeem
Forza - Asus