FX553‏

Specifikacija
Specifikacija

ASUS priporoča Windows

windows10

ZMOGLJIVOSTI IN SLOG NA POTI

Najboljši Windows doslej za igranje računalniških iger.

fx553

ASUS FX553 ima vgrajen najnovejši procesor Intel® 7. generacije, Windows 10 in grafično kartico NVIDIA® GeForce® GTX 1050. Gre za tanek in lahek prenosnik, ki uporabniku omogoča učinkovito delo kjerkoli.

ODLIČNE ZMOGLJIVOSTI

ASUS FX553 prinaša odlične zmogljivosti zahvaljujoč zmogljivi kombinaciji procesorja Intel® Core™ i7 7. generacije in grafične kartice NVIDIA® GeForce® GTX 1050, ki v celoti podpira grafično knjižico Microsoft® DirectX® 12. Zmogljiva strojna oprema omogoča učinkovito delo, večopravilnost in visoko produktivnost, zapakirana pa je v stilsko, tanko in lahko ohišje.

VSE POD NADZOROM

ASUS FX553 ima vgrajeno posebej zanj zasnovano rdeče osvetljeno tipkovnico, ki se pohvali s tipkami s kar 2,5 mm ugreza. Dodatno so izpostavljene igričarske tipke WASD, večja je tudi preslednica, smerne tipke pa so bolj ločene od ostalih tipk – vse z namenom, da imate ob igranju napetih iger vse stvari pod nadzorom.

PAMETNA ZASNOVA HLADILNEGA SISTEMA

ASUS Cooling Overboost vam omogoča izbiro nastavitev hitrosti vrtenja ventilatorja in tako še dopolnjuje pametno zasnovo hladilnega sistema. Ta je izredno učinkovit, zato ASUS FX553 vedno in povsod deluje stabilno in zanesljivo.

IZJEMNA SLIKA NA ŠIROKOKOTNEM ZASLONU

ASUS FX553 ima vgrajen širokokotni 15,6-palčni zaslon polne visoke ločljivosti (Full HD). Zaslon odlikuje prikaz zelo kontrastne slike in pravilnih barv, te so videti enako iz vseh, tudi najbolj ostrih zornih kotov. Mat prevleka zaslona zagotavlja, da ta ne odbija dnevne svetlobe in na njem niso vidni odsevi, ki bi vas motili med igranjem iger.

DARILO FORZA 3 HORIZON

Ob vsakem kupljenem Asus prenosniku z operacijskim sistemom Windows ter NVIDIA GeForce GTX grafično kartico prejmete brezplačno kodo za igro FORZA 3 HORIZON.

Postopek je enostaven:

Kupite prenosnik.
Registrirate se na www.asusreg.com/forza kjer dobite kodo.
Z dobljeno kodo prenesite igro s stani www.microsoft.com/redeem
Forza - Asus