ASUS ZenBook 14 UX433‏

Sprostite svojo kreativno vizijo

Najmanjši 14-palčni prenosnik na svetu

Ustvarjalnost. Stil. Inovacije. To so lastnosti, ki opisujejo elegantni novi prenosnik ZenBook 14. Vse v tej vrhunski mojstrovini – gre za najmanjši 14-palčni prenosni računalnik na svetu* – je zasnovano z namenom, da vam omogoča svobodo odkrivanja lastne ustvarjalnosti, vključno z osupljivim zaslonom NanoEdge brez roba. Cenili boste ne le zmogljivosti in pozornost do podrobnosti, temveč tudi ekskluzivne tečaje zaslona ErgoLift in drsno ploščico z numeričnim delom. Dizajn opisuje brezčasna lepota, h kateri veliko prispevata senzacionalni barvi Royal Blue ali Icicle Silver z dodatkom rožnato zlate barve. ZenBook 14 čaka: ali ste pripravljeni na sprostitev svoje ustvarjalnosti?

Oblika

Ultra prenosnik, ponovno izumljen

ZenBook 14 začenja novo obdobje ultra prenosnih računalnikov. Njegovo ultra kompaktno in ultra lahko ohišje ga naredita za najmanjših 14-palčni prenosnik, kar smo jih izdelali. Je podobne velikosti kot A4 zvezek, torej je tudi eden najmanjših na svetu. A pri tem ni izgubil prav nič sloga prenosnikov ZenBook: še vedno premore ikonsko Zen oblikovanje z brušenim aluminijem na pokrovu zaslona ter izbiro prestižnih barv, kot sta Royal Blue ali Icicle Silver, v kombinaciji z zlato obrobo na tipkovnico, ki še dodatno poudari luksuz izdelka.

15.9mm

tanek

1.09kg

lahek1

A4

kompaktne mre

13%

Smaller

Zaslon NanoEdge

Lepota brez omejitev

Skoraj brezrobi zaslon NanoEdge je bil oblikovan z namenom, da zasede kar najmanj prostora, zato je oblika novega ZenBook 14 preprosto sapo jemajoča: slika je še bolj pristna, z manj motnjami. Ultra tanek rob je debel vsega 2,9 mm ob straneh, 3,3 mm na dnu in le 6,1 mm na vrhu zaslona, kjer je vgrajena tudi kamera. Učinek je osupljiv – kot bi gledali v bazen brezkončne globine. Ultra kompaktna zasnova je poskrbela za še dodaten dosežek, saj je ZenBook 14 podobne velikosti kot A4 zvezek – hkrati pa je manjši od številnih prenosnikov s 13,3-palčnimi zasloni.

14”

Zaslon polne visoke ločljivosti

Do

92%

razmerje med zaslonom in ohišjem

2.9mm

ultra tanki robovi2

Brezroba

zasnova zaslona NanoEdge

UX433 NanoEdge Display

Zaslon

Spektakularna slika

Ustvarjalnost zahteva odličen zaslon, zato je ZenBook 14 opremljen z zaslonom, ki prikazuje čisto in ostro sliko visoke ločljivosti, ki poskrbi, da so vsebine videti kar najbolje. Odlikujejo ga široki zorni kot in žive ter natančne barve. Premore tudi ekskluzivne ASUS tehnologije – vključo z ASUS Splendid in ASUS Tru2Life Video, ki poskrbita za natančno nastavljanje slike za optimalen prikaz barv in udobje gledanja najrazličnejših vsebin.

1920X1080

Zaslon polne visoke ločljivosti

100%

SRGB

1790

širok zorni kot

UX433 NanoEdge Display

Tečaji zaslona ErgoLift

Zasnovani z mislijo na vas

Kot pri vsakem prenosniku ZenBook, je vaše udobje ena naših prioritet. ZenBook 14 gre še korak dlje, saj premore ekskluzivne tečaje zaslona ErgoLift, ki so inženirska mojstrovina, saj samodejno nagnejo tipkovnico v položaj, ki je najbolj udoben za tipkanje. Toda to še ni vse: natančno izračunan nagib hkrati poskrbi tudi za izboljšano hlajenje prenosnika in boljši zvok.

Izboljšan položaj tipkanja

Optimiziran sistem hlajenja

Izboljšane zvočne zmogljivosti

UX433 NanoEdge Display

BARVA

Izjemna eleganca

Noben element tradicionalnega ZenBook oblikovanja se ni izgubil: še vedno premore krožno brušen kovinski pokrov zaslona, izbirate pa lahko med prestižno barvo Royal Blue ter prefinjeno Icicle Silver, ki ju dopolnjuje še v zlato barvo odet predel nad tipkovnico – za dodaten pridih luksuza. Elegantna barva Royal Blue je navdih iskala v lepoti sončnega vzhoda nad modrim oceanom. Prefinjena Icicle Silver pa odseva osupljiv kontrast med zlatom in srebrom, harmoničnim parom s pridihom klasike.

Baterija

Celodnevna avtonomija baterije

ZenBook 14 ima vgrajeno baterijo visoke zmogljivosti, ki zlepa ne razočara, ne glede na to, kako dolg in naporen je vaš delavnik. Dolga potovanja ali celodnevni sestanki za ZenBook 14 niso ovira, tudi če se ne nahajate v bližini električne vtičnice!

50Wh

Li-polimer baterija

Do

13hrs

življenjska doba baterije5

Tipkovnica in drsna ploščica

Brezkompromisna produktivnost

Za enostavno produktivnost na poti je ZenBook 14 opremljen z osvetljeno tipkovnico polne velikosti, ki zagotavlja odlično izkušnjo tipkanja. Je prava ergonomska mojstrovina z ravno pravšnjim ugrezom tipk. Tečaji ErgoLift zagotavljajo, da je vedno nagnjena pod idealnim kotom za udobno tipkanje. ZenBook 14 prav tako uvaja ekskluzivno novo drsno ploščico NumberPad, ki sočasno deluje kot numerična tipkovnica s hitrim preklopom med obema načinoma delovanja.

NumberPad

ekskluzivna dvofunkcijska drsna ploščica

1.4mm

ugrez tipk

Backlit keyboard

Najboljša Windows uporabniška izkušnja

Prenosnik, ki vas prepozna!

ZenBook 14 in Windows 10 vam omogočata popoln nadzor – brez da bi se trudili. Napredna biometrična strojna oprema brezšivno deluje v navezi s tehnologijama Windows Hello in Cortana, zato lahko zbudite svoje prenosnik in se prijavite vanj samo z uporabo vašega obraza, prenosniku ZenBook 14 pa poveljujete z glasom. Ko boste enkrat okusili praktično upravljanja računalnika brez rok, se boste spraševali, kako ste do sedaj lahko shajali brez tega!

Spoznajte Amazon Alexo

Upravljajte svoj vsakdan z glasom

Alexa6 je oblačna storitev glasovnega upravljanja, ki vam pomaga pri različnih opravilih, zabavi, vas zalaga z informacijami itd. Raba Alexe je enostavna, postavite jih le vprašanje ali date ukaz. Preprosto ji recite, naj predvaja glasbo, prebere novice, upravlja vaš pametni dom, pove šalo itd. - Alexa se bo hipno odzvala.

Povezljivosti

Vse povezave, ki jih potrebujete

Ko delate na poti, je pomembno, da se lahko povežete s čimerkoli. ZenBook 14 ima vgrajen revolucionaren obrnljiv priključek USB-C™ priključek za priključitev najrazličnejših naprav in zelo hitre prenose podatkov USB 3.1 Gen 2. Na njem boste našli tudi vmesnik USB 3.0 Type-A, vmesnika USB 2.0 ter HDMI in bralnik kartic microSD. Posledično se lahko enostavno povežete z vsemi vašimi trenutnimi in prihodnjimi dodatnimi napravami.

Zvok

Pristen zvok Harman Kardon

Pri ustvarjanju nove generacije tehnologije ASUS SonicMaster je ekipa ASUS Golden Ear sodelovala z inženirji družbe Harman Kardon. Rezultati so osupljivi. Kombinacija napredne strojne opreme – vključno s pametnim ojačevalcem, ki zagotavlja močan zvok brez popačenj – in napredne programske opreme skrbi, da vam ZenBook 14 v vsakem trenutku postreže z ultimativno zvočno uporabniško izkušnjo.

certified

Kakovost

Ultra trpežen: po vojaških standardih

ZenBook 14 dosega zahteve vojaškega standarda MIL-STD-810G glede zanesljivosti in trpežnosti, saj je prestal grob testni režim, ki vključuje tudi napredne preizkuse delovanja pod ekstremnimi pogoji, vključno z ekstremnimi višinami, temperaturami in vlago. Prestal je tudi interna testiranja ASUS prenosnikov, ki so bistveno bolj stroga od standardov, ki veljajo v industriji.

preizkus padca

preizkus vibracij

preizkus na višini

visoko-temperaturni preizkus

nizko-temperaturni preizkus

Po podatkih z dne 17. avgust 2018 po internih raziskavah podjetja ASUS in primerjava prenosnikov ZenBook 13/14/15 in konkurenčnih prenosnikov (z zasloni velikosti 13,3, 14 in 15,6 palca) proizvajalcev, kot so Acer, Apple, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft in Samsung.

Navedena širina roba zaslona je razdalja med robom neaktivne površine zaslona in notranjim robom ohišja. Če je širina ohišja vključena, je širina roba 4 mm. Navedena širina spodnjega roba je razdalja med robom neaktivnega zaslona in vidnim robom zaslona, ko je prenosni računalnik odprt na 90 °. Merjeno na osnovi standardne konfiguracije zaslona (nebleščeče).

Teža se lahko razlikuje glede na konfiguracijo.

Če ni navedeno drugače, podatki o zmogljivostih temeljijo na teoretičnih hitrostih. Dejanske zmogljivosti se v praksi lahko razlikujejo.

Konfiguracija testa Wi-Fi Master: izvaja se pod
nadzorovanimi preskusnimi pogoji, pretakanje videoposnetkov s spletišča YouTube v polni visoki ločljivosti (Full HD) in dostopna točka 802.11g z eno anteno. Na dejanski doseg in zmogljivost povezave Wi-Fi lahko vplivajo okoljski dejavniki. Motnje med napravami USB 3.0 se lahko razlikujejo glede na napravo. Primerjave serij se nanašajo na standardni prenosni računalnik s kovinskim ohišjem.

Konfiguracija testiranja življenjske dobe baterije: Intel® Core ™ i3-8145U, 8GB RAM, zaslon polne visoke ločljivosti, 256GB PCIe® SSD. Testiranje baterij, ki ga je ASUS izvedel avgusta 2018 s scenarijem produktivnosti Office MobileMark® 2014. Nastavitve testa: Wi-Fi je omogočen, svetlost zaslona je nastavljena na 70 %. Dejansko trajanje baterije se lahko razlikuje glede na konfiguracijo, uporabo, pogoje delovanja in nastavitve upravljanja porabe. Življenjska doba baterije se bo tekom življenjske dobe baterije zmanjševala.

Razpoložljivost Amazon Alexa je odvisna od posamezne države. Za podrobnosti se obrnite na lokalnega ASUS trgovca.